Proizvodi

MENU

Magnetne metle

Go to the e-shop

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa točkićima smeštenim pozadi je pogodan za čišćenje direktno kod mašine, ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća sa podova (spajalice, ekseri, brusna prašina) radionica, fabričkih hala, ili parkinga. Zahvaljujući podesivoj visini je moguće magnetnu metlu upotrebiti i na nepričvršćenoj površini. Model sa neodimijumskim magnetima se karakteriše velikom efektivnošću prilikom čišćenja.

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm pronalaze upotrebu pre svega kod čišćenja većih površina. Upotrebom ove metle štedite vreme provedeno čišćenjem i takođe onemogućavate podizanje prašine prilikom upotrebe obične metle. Magnetna metle je opremljena pomoćnim stočićem, koji olakšava manipulaciju prilikom čišćenja.

Magnetna metla za viljuškar

Magnetna metla za viljuškar se postavlja na viljuške viljuškara. Namenjena je za skupljanje metala sa većih površina. Sa metlom se lako manipuliše i lako se čisti.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za mašine za čišćenje podova jednostavno stavite na prednji ili zadnji deo mašine za čišćenje podova. Namenjena je pre svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipuliše i jednostavno se čisti.

Magnetna metla za prostrane površine i za aerodromske površine

Magnetna metla služi za sakupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu jednostavno namestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram